"Земля-годувальниця"

Екологічні знання та навички для мотивації своєї поведінки в природі учні та учениці 7-А та 7-В класів поглибили під час гри-конкурсу "Екологічний бумеранг", яку провели в межах тижня розвитку мовної компетентності через здатність спілкуватись іноземними мовами "Study Natury, love Nature, stay slose to Nature" Катерина Гаврилюк та Наталія Петровська. Здобувачі освіти усвідомили, що наше майбутнє може стати жахливим, якщо не почати негайно підвищувати екологічну культуру та екологічну свідомість кожного, щоб бумеранг безгосподарності не повернувся!
У 2-В класі Олена Компанець провела урок з Я досліджую світ на тему "Прості спостереження. Обертання Землі навколо Сонця. Моделювання зміни дня і ночі".
Через призму природничих наук і англійської мови учні поглибили знання про взаємозв'язок живої та неживої природи, вплив Сонця на нашу планету.
Надзвичайно цікавим був інтегрований урок з хімії та англійської мови «Пахучий хліб - то щедрий дар Землі. Крохмаль і целюлоза - природні полімери», який провели учителі Людмила Сольська та Тетяна Джулай у 9-В класі. Протягом усього уроку діти були дуже активними, виконували інтерактивні вправи, вивчали основні поняття із теми іноземною мовою та проводили експериментальне дослідження: перевіряли наявність крохмалю у продуктах харчування. Найвищою оцінкою проведеного уроку стали посмішки та гарний настрій.
Учитель української мови Степаненко Вікторія провела урок обміну досвідом для учнів 5-А класу "Все навколо зеленіє, річка ллється і шумить. Тихо, тихо вітер виє і з травою гомонить..."
На цьому уроці школярі пригадували назви тварин англійською мовою, складали з ними речення, а також виконували різноманітні завдання. Атмосфера в класі була цікава, продуктивна та позитивна.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування