Уроки фінансової грамотності

Тиждень фінансової грамотності розпочали активно та впевнено!
Тетяна Гусак разом з учнями вирушили в історичну мандрівку "Як з'явилися гроші", під час якої діти дізналися історію виникнення грошей та як друкують українські гроші.
Тетяна Павлюк у 1-В класі провела урок-гру «Юний кухар», на якому здобувачі освіти дізналися, як стати підприємливим,
навчилися розрізняти товари та послуги, тренувалися рахувати і заощаджувати гроші, вчилися бути підприємливими добродіями.
На уроці "Я пізнаю світ" у 2-Б класі Ольга Коломієць розповіла про підприємства Вінницької області, туристичні об'єкти та місця відпочинку.
Лариса Вовк провела урок у 3-В класі на тему "Гроші різних країн світу. Знаки валют."
На уроці в 4-А класі Ольга Сиротіна пригадала з учнями мультфільм Уолта Діснея "Качині історії".Дізналися багато цікавих фактів про життєвий та творчий шлях Уолта Діснея. Разом з героями "Качиних історій" вивчали економічні терміни, формували вміння раціонально використовувати гроші, розглянули питання економічних відносин.
Світлана Шевченко для учнів 4-Г класу провела урок англійської мови "Save Money, Time!"- ( «Заощаджуй гроші й час!»). Діти переконалися , що треба економити газ та електрику, створили свою скарбничку Piggy Bank та розказали, що мріють купити, розповіли як родини заощаджують кошти; повторили дроби , навчилися їх порівнювати.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування