У кожній дитині таланту краплина


З 02 по 06 листопада 2020 року в навчальному закладі було проведено тиждень мистецтва «У кожній дитині таланту краплина». Вчителі початкових класів дуже цікаво організували роботу для учнів. Діти розгадували цікаві кросворди, загадки, ребуси мистецького характеру. Відвідували віртуальні екскурсії до Вінницького художнього музею, оперного театру та Лувру. Створювали неймовірні картини сіллю на тему «Крижані малюнки», з геометричних фігур, використовували метод танграм для створення різноманітних зображень. Частина класних колективів використала роботи відомих на весь світ художників та митців України, інша частина інтегрувала математичні знання учнів з мистецькими витворами.
Незабутні емоції та цікаві форми роботи відобразились на уроках музичного мистецтва. Учні створили галерею робіт під назвою «Малюємо музику». Діти спробувати себе у ролі справжніх музикантів, граючи на перкусії та діатонічних дзвіночках. Учні четвертих класів мали можливість зіграти в музичній вікторині «Перший мільйон». Незабутнім стало і «Караоке на майдані», яке подарувало масу емоцій. Цінною грою з музичного мистецтва у Тижневі стало знайомство з українськими народними музичними інструментами.
4 листопада оголошено днем театру у тижні «У кожній дитині таланту краплина». Учні віртуально відвідали різні вистави Вінницького лялькового театру «Золотий ключик». Дітки інсценізували у класних колективах казки «Пан Коцький», «Золота рибка», «Колобок».
Гарні колективні та індивідуальні роботи учні створювали у творчій майстерні «Пальчики поспішайчики». Учні малювали природними штампами, в тому числі долонями та пальцями, тубусами та трубочками, створювали різні сюжетні та предметні картини.
Впродовж тижня на уроках читання та української мови вчителі використовували міжпредметну інтеграцію опрацьовуючи загадки, народні прислів'я та приказки про мистецтво та засоби його створення.
Вчителі початкової школи провели ряд відкритих уроків та заходів.
Всі класні колективи було нагороджено Подяками закладу за «активну участь у тижні початкової школи».
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування