Тиждень розвитку компетентностей в галузі природничих наук, день 2.

У межах проведення тижня розвитку природничих компетентностей, техніки та технологій в 1-В класі Тетяною Павлюк був проведений STEM-урок «Земля - казкова планета, тільки потрібно її берегти». Діти розгадували математичні головоломки, складали асоціативний кущ, презентували короткотривалий проєкт «Що я можу зробити для майбутнього планети?», складали казку природничого змісту з креативною кінцівкою та її інсценували. У ході навчального процесу вивчили екологічну фізкультхвилинку, подивилися через QR-код мультик «Людина і планета», виконали творчу роботу у групах: 3D листівка «Планета в моїх руках», об'ємна поробка «Мій домашній улюбленець» та інженерний винахід для збереження природного середовища і довкілля в майбутньому.
У 11-Б класі Сергій Задачін провів урок з фізичної культури "Рух -це життя". На уроці учні виконали бігові вправи, спортивну ходьбу, загально-фізичну підготовку.
У 6-Д класі Інна Андреєва провела урок із зарубіжної літератури «Роберт Шеклі «Запах думки». Роздуми автора про майбутнє людини та людства. Гуманістичний зміст оповідання - віра в перемогу людського розуму». Діти поринули у майбутнє, подорожували в часі на Поштоліті-20 на невідому планету в зоряному скупченні Сергон, разом із головним героєм вчилися виживати в екстремальних ситуаціях. Проводили паралелі між сучасним розвитком науки та майбутнім. Дійшли висновку, що людина має бути настільки розумною, щоб у лічені хвилини змогла осмислити, зрозуміти, прийняти рішення і перемогти.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування