Тиждень розвитку громадянської та соціальної компетентності «Моя Україна - героїв країна» День 4.

День розпочався з повітряної тривоги, але і це не завадило після відбою провести заплановані заходи у межах тижня розвитку громадянської та соціальної компетентності "Моя Україна - героїв країна".
Учні 5- А класу разом з Віолетою Суліменко на уроці англійської мови "Ланч. Снеки для українських військових" готували смаколики для наших захисників. Учні розширили свої знання про прийом їжі та склад корисних і шкідливих "ланчів". Дізнались, як виготовляють смачні енергетичні батончики для українських військових. Діти вдосконалили вміння усного та писемного продуктування, активно працювали над створенням назв власних снеків.
У нашому ліцеї триває марафон «Оберіг для солдата». Оберіг - це символ надприродної здатності відвертати від його власника біду, хвороби, приносити щастя і гаразди. Це найкраща мотивація та підтримка для наших воїнів! Сьогодні учні 8-В класу та Ольга Тітова власноруч створювали обереги - янголят для наших захисників. До марафону долучилися і учні 7-Д класу, для яких Ірина Вербіловська провела майстер-клас: «Пишаймося, ми УКРАЇНЦІ. Естафета поколінь». У ході заходу учні виготовляли обереги для воїнів ЗСУ. Майстер-клас пройшов з користю для кожного учня.
Постер - це картина, яка надихає, змушує замислитися або помандрувати у часі. Таку незвичайну подорож здійснили учні 7 - 11 класів у рамках інфо-акції «Герої свого часу», яку для них організували Ірина Вербіловська та Ірина Герасимович. Учні створювали постери про визначні постаті минулого і сьогодення. Варто відзначити зацікавленість учнів, бажання дізнаватись нове та навчатись у грі.
Проведені заходи спонукали учнів до творчості, пізнання та креативності.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування