Продовжуємо навчатись всюди і завжди

А ми продовжуємо досліджувати усе й навколо! Тижневик розвитку інформаційно-комунікаційної компетентності в розпалі!
Учні 2-А та 2-Б відвідали актову залу школи та переглянули фільм до Дня безпечного інтернету, поговорили про важливість перевірки правдивості інформації, учились розрізняти істинні факти та фейки, поспілкувались із психологом та соціальним педагогом з приводу можливих інтернет-небезпек та шукали шляхи вирішення можливих проблем.
Учні 3-А класу провели засідання читацького клубу, де подискутувати про правила поведінки в бібліотеці, обговорили важливість шкільної та власної домашньої бібліотеки. Спробували себе в ролі авторів та авторок, створили власні короткі розповіді-фантазії. Слухали та обговорювали аудіоказку "Поцілунок в долонці", з якої зробили висновки про важливість підтримки від рідних та близьких.
Учні 3-Б класу поринули у світ коміксів. У межах тижневика поговорили про день безпечного Інтернету. Вияснили, чому безпека, особливо у наш час, надважлива. На основі здобутих знань на уроках інформатики повторили, як називаються деякі із програм, як їх використовують. Яскравим продовженням стало створення власного коміксу про безпечну поведінку. Де самі учні стали не учасниками, а співавторами.
Учні 3-В класу відвідали бібліотечний урок « Аудіокнига - інформаційне віконце» та взяли участь у майстер- класі з виготовлення закладинки в книгу. Слухали та інсценізували казку «Солом'яний бичок», складали пазли та розв'язували цікаві завдання.
9-Г клас поринув у «подорож» містами Великобританії. Учні підготували й презентували цікаву інформацію про міста Великобританії. А також на уроці демонстрували свої вміння, як знайти швидко необхідну інформацію в інтернеті; практикувались, як розрізняти правдиву інформацію від фейків.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування