Прекрасний світ мистецтва

З 13.12.2021р. по 17.12.2021р. у закладі проходив тиждень формування культурної компетентності «Прекрасний світ мистецтва».
Основна мета проведення тижня - це залучення учнів до різних видів мистецької творчості шляхом розкриття і розвитку природних здібностей, творчого вираження особистості.
В рамках проведення тижня вчителі кафедри художньо-естетичного циклу цікаво організували роботу для здобувачів освіти. Тітова О.П. провела мистецький марафон серед учнів 5-х класів «Виготовлення новорічної іграшки на ялинку», серед учнів 6-х класів - «Виготовлення новорічної композиції» та серед учнів 7-х класів - «Виготовлення народної іграшки на новорічну тематику з солоного тіста». Рафалюк З.Д. провела вікторину у 10-А класі «Мистецтво культурних регіонів світу», Часник Т.М. - музичну вікторину у 2-В класі «Вгадай музичний інструмент», Сергієнко Н.В. провела майстер-клас серед учнів 5-6 класів з хореографії. Також були проведені уроки обміну досвідом.
Протягом тижня здобувачі освіти виявляли художньо-образне, асоціативне мислення у процесі художньо-творчої діяльності через образотворче, музичне та хореографічне мистецтво, формували повагу до до національної та світової мистецької спадщини.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування