Перше вересня!!!

Перше вересня - це день, коли ми відкриваємо нову сторінку в нашій книзі життя, наповнюючи її цікавими фактами та відкриттями. Цей день символізує початок нового етапу в житті та відкриває можливості навчання та саморозвитку. Але останні події в Україні призвели до того, що це свято отримало новий, більш складний контекст: нагадування всім, що освіта не тільки залишається важливим елементом розвитку суспільства, а й стає ключем до успішного відновлення країни. В умовах війни важливо підкреслити патріотичні цінності та усвідомлення молодим поколінням важливості взаємопідтримки та національного об'єднання, тому на День знань у нашому ліцеї було запрошено пса Патрона, який репрезентує міць українського народу та надію на успішне подолання всіх труднощів. Учасники заходу із задоволенням повторювали за героєм танцювальні рухи під популярні українські пісні, які є закликом до єднання, прагнення до перемоги та миру.
У цей день наша дружна шкільна українська родина прийняла у свої обійми першокласників, таких красивих, радісних і схвильованих!
А для одинадцятикласників цей навчальний рік буде вирішальним, він покладе межу між дитинством, шкільними роками і дорослим життям. Потужна вокально-хореографічна композиція від одинадцятикласників створила неперевершену атмосферу та стала чудовим завершенням свята.
Нехай цей день завжди приносить радість і незабутні миті навчання для всіх дітей. Ми віримо в майбутнє України та в дітей, які його будують.
Для п'ятикласників Вінницького ліцею № 20 День знань став особливим, адже вони успішно пройшли випробовування квесту й посвяту в ліцеїсти та пообіцяли старанно навчатися, поважати батьків та вчителів, бути достойною зміною випускникам ліцею, стати гідними людьми України-неньки!
Для п'ятикласників було організовано святкову лінійку та проведено патріотичний квест. Кожен клас пройшов з легкістю всі випробування та виконав завдання на станціях: "Літературна", "Лабіринт", "Пісенна", "Дружні держави", "Природнича" та "Алгоритм української кухні".
Після виконання усіх завдань директор закладу Олег Слушний вручив кожному класному колективу сертифікати ліцеїстів. Ми віримо, що в них попереду ще багато славних звершень, перемог і здобутків.
Потяг шкільного життя рушив до наступної станції.
Новий навчальний рік розпочався!
Благодійна акція на підтримку ЗСУ
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування