Обласний семінар-практикум «Особливості інтеграції «Регбі-5» та «Регбі-7» в заклади освіти».

26 квітня 2024 року за сприяння Державної наукової установи Інститут модернізації змісту освіти МОН України, Ukrainian Rugby Федерації Регбі України, КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" , Департамент гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації на базі комунального закладу «Вінницький ліцей № 20» відбувся обласний семінар-практикум «Особливості інтеграції «Регбі-5» та «Регбі-7» в заклади освіти». Серед запрошених гостей були заступник начальника відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Лариса Страшевська та перший проректор з науково-педагогічної роботи, доцент комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» Ольга Рябоконь, начальник відділу обласного відділення комітету з фізичної культури і спорту МОН України Горук Володимир Павлович, завідувач відділу військово-патріотичного виховання, основ здоров’я та фізичної культури Гусєв Віктор Григорович.

Захід відвідали вчителі-практики області та міста, які на власному досвіді опанували модулі, вели жваву дискусію стосовно правил, модельних навчальних програм для 5-6 та 7-9 класів.

Учасники мали змогу набути теоретичних знань правил гри з регбі-5 та практичних навичок завдяки професійному супроводу координатора програми GET INTO RUGBY Павла Рожкова, президентом Вінницької обласної федерації регбі.

Надзвичайно цікаво, динамічно та активно пройшла практична частина семінару! Дякуємо за новий досвід та можливість навчатися новому! З вірою у Перемогу! Дякуючи ЗСУ🩵💛