ІV день тижня англійської мови "Cultural Diversity "

16.11.23. Продовжується тиждень розвитку культурної компетентності.
У 3-В класі на уроці образотворчого мистецтва учні виховували почуття справжньої дружби, чесності, щирості у відносинах, відповідальності перед другом, уміння допомогти у важку хвилину.
Ярослав Шаповал провів інтелектуальну гру між учнями 10-х класів "Celebrate Diversity". Протягом всієї гри діти підтвердили свій високий рівень знань з географії, а також ознайомитись із сучасними культурними цінностями європейських країн - толерантним відношенням, гуманізмом, інтеркультурністю.
Учні 4-В класу разом з Оксаною Трач цікаво та весело провели урок, присвячений Міжнародному дню толерантності на тему "The Day of Tolerance". Учні дізнались, що таке толерантність, які риси притаманні толерантним людям, як правильно поводитися, вчились ввічливому спілкуванню та виконували різні завдання.
Учні 1-А класу із захопленням знайомились з поняттям «толерантність»; розповідали про значення толерантності в житті людей, засвоювали звички толерантної поведінки. З'ясували, що всі люди різні і що відмінності роблять їх унікальними й цікавими для інших.
Тетяна Джулай провела урок в 9-Д класі на тему "Youth culture", де учні активно обговорили різні молодіжні субкультури, їх значення та спробували описати молодь у майбутньому.
Олена Гнатенко у 7 -А класі провела урок на тему "Ukrainian Cuisine". Повторили вивчений матеріал, використовуючи різні інтерактивні методи. Прочитавши текст "Ukrainian Cuisine", розширили значення української кухні. Переконалися, що страви різних країн не можуть зрівнятися із нашими смаколиками.
Ірина Слободянюк разом з учнями 7-Б класу готувалися до поїздки за кордон. Учні повторили лексику за темою: види транспорту, місце проживання, речі, які можна спакувати з собою, куди можна поїхати, що побачити і що там робити. Відповідали на питання про подорожі. Слухали оголошення в аеропорту та виконували завдання. Діти залюбки складали діалоги між працівниками аеропорту та туристами. Під час групової роботи склали порядок дій від планування подорожі до прибуття на місце призначення. Практикували у вживанні минулого простого часу та розповідали про свої поїздки за кордон.
16 листопада відзначають Міжнародний день толерантності. Саме у цей день в 3-Г класі відбувся урок на тему «Tolerance will save the world». Після перегляду мультфільму «What is Tolerance? » школярі з задоволенням відповідали на питання, читали відомі прислів'я про добро і дружбу, а також виконали творче завдання.
У 1-Б класі пройшов урок до Всесвітнього Дня Доброти «Поділись своїм добром!». Учні та учениці ознайомилися з історією свята, формували уявлення про те, що добра, чуйна людина завжди допомагає іншим, поважає, піклується про старших, добре ставиться до рідних і друзів.
У 4-В класі був проведений урок математики на тему "Формула обчислення площі прямокутника. Обчислення периметра многокутника та площі прямокутника різними (відомими) способами". На уроці були було показано відео практичної роботи вимірювання площі своєї кімнати, робота в парі (створення листівки) вимірювання площ усіх деталей, подорож з геометричними фігурами на уроці.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування