"Історія - вчителька життя"

П'ятий день тижня розвитку компетентності навчання впродовж життя "Територія успіху" пройшов під гаслом "Історія - вчителька життя". Вивчення історії має надзвичайно велике значення, адже "хто не знає своєї історії - той не має майбутнього".
У 1- Д класі вчителька Марина Бубелянчик провела позакласний захід «Історія виникнення українського мультфільму». Учні познайомились з історією українського мультфільму, з професією мультиплікатора. Спробували себе в ролі художника - мультиплікатора при створенні власного мультфільму.
У 2-Г класі Валентина Бадзюк провела майстер-клас "Сила живого вогню". Діти виготовили свічки з вощини. З бджілками розв'язували приклади на множення та ділення, складали сенкан "Бджілка", працювали з акровіршем. Переглянули відео про бджолярство.
Учні 2-Д класу з Наталією Сергієнко на уроці хореографії "У ритмі танцю" знайомилися зі стрибками та з деякими стилями танцю. Виконували ритмічні вправи та ігри, а також вивчену руханку.
Зоя Рафалюк провела музичну вікторину "Камерний зал" у 6-А класі. Діти злагоджено працювали в команді, розгадували ребуси, складали пазли, слухали фрагменти музичних творів та визначали авторів, пригадували назви жанрів камерно-інструментальної музики.
У 3-В класі Лариса Вовк провела інтегрований урок з теми "Мистецька подорож до Європи. Ляльковий театр.
Створення пальчикових ляльок" (ЯДС, образотворче мистецтво.) Учні працювали в групах (одна малювала іграшки, друга робила ляльки для пальчикового театру, а третя показувала уривки казок за допомогою ляльок), дізналися багато про різні лялькові театри світу, про створення ляльок і види лялькових театрів, розповідали про свої ляльки.
4-Д клас разом з Людмилою Мірчук занурився у світ українських народних оберегів. Познайомилися з історією виникнення різних оберегів, а особливо ляльки- мотанки, її значення у житті українського народу. Діти власноруч спробували створити обереги за всіма правилами виконання.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування