Інформаційний марафон "Дбаємо про фізичне здоров'я та психологічний імунітет"

У Вінницькому ліцеї № 20 з 26.02 по 01.03 проходив інформаційний марафон "Дбаємо про фізичне здоров'я та психологічний імунітет"🏃‍♂️🧠 Наші вчителі разом з учнями відкривали нові підходи до здорового харчування, фізичної активності та емоційного благополуччя.

Усі учнівські колективи доєдналися до інформаційного марафону та переконались, що дбати про своє здоров'я - це першочергове завдання кожного. 🤸🚴

На уроках фізичної культури наші ліцеїсти підтримали своє здоров'я й відчули справжнє піднесення енергії завдяки активним рухливим вправам та фізичному навантаженню!

Представники учнівського самоврядування Кушнір Анна та Куделіч Дмитро спільно з педагогом-організатором Анною Чубаровою провели вікторину "Ми за здоровий спосіб" для учнів 2-х класів. Під час заходу школярі дізнавалися цікаві факти про здоровий спосіб життя, долали цікаві випробування та ділилися корисними порадами🏆🍏

У 1-В класі Людмила Мірчук провела годину спілкування "Здоровому все здорово". Під час заняття учні говорили про ментальне та психічне здоров'я. Учні переглянули цікавий мультфільм, вчилися говорити один одному компліменти, складали прислів'я про здоров'я. Завершили годину спілкування корисною "Арт-терапією", де кожен зміг гармонізувати свій внутрішній світ.

Тетяна Гусак у 2-Б класі провела квест "Про здоров'я дбати - вік біди не знати". Під час заходу учні розширили уявлення про здоровий спосіб життя, про хороші і погані звички. Розгадували кросворди, працювали з цеглинками "Lego", виконували інтерактивні завдання.

У 2-Д класі була проведена гра-мандрівка «До країни Здоровʼя», під час якої діти вчилися правильно доглядати за своїми речами, ознайомились з гігієною власного тіла, складали приказки і прислівʼя про здоровʼя, грали цікаві і пізнавальні ігри, виконували рухливі вправи.

У 9-А учитель хімії Ярослав Шаповал провів кейс-урок на тему «Отруйність метанолу і етанолу. Згубна дія алкоголю на організм людини». Під час уроку діти закріпили свої знання про спирти, використовуючи різноманітні вправи, доводили наявність різних видів спиртів за допомогою якісних реакцій, а також на прикладах переконались у шкідливому впливі етанолу на людський організм.

Людство з давніх-давен усвідомило ціну здоров'я, присвячуючи цій темі мудрі думки. "Здоровий спосіб життя – вибір УСПІШНИХ і ЩАСЛИВИХ!» саме над темою працювали учні 6-Б класу. Поглиблювали свої знання про відповідальне ставлення до свого здоров’я граючи ігри: «Правда чи вигадка» та «Поміркуй», висловлювали свої думки про цінність здоров’я створюючи колаж думок та асоціацій.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування