День захисту дітей

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре й радісне свято - День захисту дітей. Це чудова можливість нагадати дорослим про те, що діти - це наше майбутнє, і привітати юний цвіт нації зі святом!
Зараз маленькі українці особливо потребують уваги та турботи, адже саме вони відбудовуватимуть країну після нашої перемоги.
Наперододні свята Вінницький ліцей № 20 радо зустрічав дітей, які змушені були разом зі своїми батьками покинути свої домівки. Це дітки, які раніше навчалися на Харківщині, Херсонщині, Луганщині, Донеччині. Після вторгнення росії їхні сім'ї вимушені були шукати прилисток на Вінниччині. Тепер ці маленькі українці - учні нашого ліцею.
Любі діти! Ви майбутнє нашої держави, маленькі частинки великого щастя, ім'я якому - Життя! Це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки!
Саме для дітей з тимчасово окупованих територій 31.05.2022 року ми організували і провели ряд цікавих та змістовних заходів. Це знайомство з ліцеєм, з домашнім зоопарком Віталія Крижанівського, цікавий бібліоурок, екскурсія до шкільного музею монет і, звичайно, майстер-клас «Грошове дерево».
Так хотілося, щоб кожне дитяче серце не було обділене справжнім маленьким щастям. Гадаємо, що нам це вдалося.
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування