Акція «Зроби добро, допоможи безпритульним тваринам».

Добро багатогранне! 💛🐼
Учасники освітнього процесу ВЛ №20 - постійні творці добрих справ. Традиційно в ліцеї пройшли уроки Доброти та акція «Зроби добро, допоможи безпритульним тваринам». 🐾🐾 Допомога тваринам¸ особливо у притулках, - це акт співчуття та співпереживання, важлива гуманна та благодійна діяльність, яка приносить багато користі і тваринам, і людям. У притулках мешкають тисячі бездомних тварин, які потребують уваги, турботи та любові. Кожен внесок може вплинути на покращення якості життя безпритульних тварин. І це маємо робити ми, люди.
Під час акції, у якій взяли участь учні та учениці 1-11-х класів ліцею, їх батьки та працівники закладу, було зібрано велику кількість необхідних речей (285 кг корму, одноразові рукавиці, халати, пелюшки, сміттєві пакети, простирадла та пледи, пошито та виготовлено 42 лежаки). Активісти шкільного життя спільно з батьками відвезли необхідну допомогу в притулок для бездомних тварин «Планета» та муніципальний притулок.
Працівники ліцею та притулків щиро дякують за співпрацю, таку необхідну допомогу й розуміння цінності та недоторканності іншого життя! 😺🐶
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування