"Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього" - день третій.

Активно пройшов третій день Тижня розвитку компетентності навчання впродовж життя "Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього". ⚽🏆🎾

У 1-В класі Людмилою Мірчук був проведений урок з ЯДС на тему “Спостерігаємо, досліджуємо, робимо висновки”. і Учні узагальнили свої знання про рослини, досліджували насінину квасолі, проекспериментувати з дітками та дізналися, як рослини п’ють воду з використанням зафарбованої води. Учні мали змогу висадити квасолину в ґрунт та в подальшому доглядати за нею. Урок був цікавий, яскравий, пізнавальний.

Тетяна Гусак у 2-Б класі провела пізнавальний інтегрований урок з ЯПС на тему “Що ми знаємо про рослини”. На уроці учні узагальнили свої знання про рослини та їх будову. На власних, заздалегідь посаджених, перчиках перевірили всі умови росту і розвитку рослин. На завершення інтелектики створили колективну роботу "Весняна галявина".

У 4-Д класі Юлія Бондарчук провела урок фізичної культури з елементами квесту "Мапа скарбів". Учням довелось позмагатися у вміннях користуватись мапами, розв'язувати математичні ребуси, складати географічні та астрономічні пазли. Діти в ігровій та активній формі закріпили знання з різних галузей науки і навчились працювати в команді.

Віктор Бойко провів у 6-В класі урок фізичної культури ,,Легка атлетика - королева спорту”. Учні вдосконалювали свою швидкість, спритність, влучність і силу волі. Урок вийшов активний і насичений

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings