"Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього" - день п'ятий.

12 квітня завершився тиждень розвитку компетентності навчання впродовж життя "Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього" 🏆📚🔭

Валентина Погрибенко у 3-Д класі провела урок на тему "Ура! Наш клас вирушає в космічну подорож". Цікаво пройшов сьогоднішній день. Діти отримали космонавта, бортовий журнал та придумали назву ракети, якою кожен мав подорожувати. Своїх космонавтів вишикували на карті- старт. Перед кожним учасником подорожі стояло пʼять зупинок: Філворд «Знайди планети»; Математична ( логічні завдання); Асоціативний кущ «Космос»; Загадкова(загадки на космічну тематику); Творча «Щоб стати космонавтом треба…». Кожен учень був нагороджений грамотою за участь у грі та отримав світловідбивний смайлик.

Ганна Кльофас та учні 4-Б класу досліджували важливість та складність професії космонавта. Переконували одне одного в тому, хто може стати космонавтом та за яких обставин. Крім того, повторили усі космічні тіла та об’єкти граючи в інтерактивні ігри.

Учні 2-Б і 2-Д класів разом з Тетяною Гусак та Мариною Бубелянчик занурилися у таємничий світ космосу. Під час заходу школярі пригадали планети Сонячної системи, дізналися цікаві факти про планети, познайомилися з видатною особистістю, яка внесла вагомий внесок у розвиток космічної галузі України - Леонідом Каденюком. А також виготовили власну модель скафандра.

У 5-Б класі учителька Таїса Гура провела урок- практикум «Секрети успіху від Альберта Ейнштейна. Вправи для вдосконалення техніки раціонального читання за текстом про екстремальні ситуації під час спілкування з незнайомцями». Діти дізнались багато цікавого про Альберта Ейнштейна, проаналізували його афоризми. Визначили, що таке добро і зло. Працювали в команді і разом створили «дерево добрих справ» та дійшли висновку, що «зло – це відсутність добра».

Сергій Жураковський та Олексій Пламаділ за участі спеціалізованого фітнес тренера Шпакової Дарʼї учні взяли участь у цікавому уроці з стретчингу, де детально засвоїли важливість взаємодії тіла та природи навколо.

Лариса Редчук з учнями 3-А класу відправилися в космічну подорож, де познайомилися з сонячною системою англійською мовою.

За допомогою штучного інтелекту здійснили "вихід у відкритий космос" та "створювали власну галактику". Було надзвичайно цікаво!

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings