«Знання - це скарб, а вміння вчитись-ключ до нього» - день другий.

У межах проведення тижня розвитку компетентності навчання впродовж життя «Знання - це скарб, а вміння вчитись-ключ до нього» в 2–Д класі Марина Бубелянчик та Тетяна Часник провели бінарний урок з мистецтва “Квіткові фантазії”. Учні познайомились з українською національною символікою - віночком, розвивали свої вокальні навички, відчуття ритму, називали особливості музичної вистави «балет», розрізняли реальні та уявні зображення квітів, малювали фантастичну квітку за допомогою відбитку руки та пальчиків, розкривали значення квітів, бажання їх зберігати та примножувати. Цей урок надав чудову можливість для учнів розвинути свою творчість та виявити власні художні здібності, поглибити знання про втілення природи в мистецтві.

У 4-Д відбувся цікавий урок з ЯДС, де учні мали змогу провести досліди та дізнатися про види енергії та її перетворення. Діти змайстрували "катапульту", яка наочно демонструє перехід одного виду енергії в інший. Учні мали змогу позмагатися між собою, використовуючи саморобні важки, катапульту та мішені.

Учні 2-В класу разом із вчителькою Тетяною Павлюк на уроці «Я досліджую світ» вчилися розрізняти правдиву і неправдиву інформацію, працюючи з простими медіатекстами. Уявляли себе сценаристами, складали нісенітниці та ілюстрували їх. Власну думку підтримували аргументами або спростовували. Використовуючи цеглинки LEGO, пограли «Правда чи неправда». Цікавий формат проведення уроку діти сприйняли на «УРА!»

Учні 4- Г класу під час уроку-практикуму з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» дізналися «Де живе енергія». Розширили свої знання про відновлювальні та невідновлювальні джерела енергії. Діти виготовили макет одного із джерел енергії «Вітрячок».

Кандаєв Віталій на уроці фізичної культури учням 5-Г класу провів показовий урок на тему "Перша допомога при травмах". Діти дізнались, як надавати допомогу, використовуючи спирт, вату, бинт, жгут. Учні зацікавлено взяли участь і спробували себе у ролі рятувальників. Здорові діти - наше майбутнє!

У 4-В класі був проведений інтегрований урок «Енергія. Джерела енергії. Відновлювальні та не відновлювальні джерела енергії». На уроці діти дізналися, що таке енергія, які бувають види енергії. Пограли у гру «Так чи ні», виконували вправи «Доповни», «Поясни», «Кола Венна», «Збери слова», переглянули відео « Як з‘являється енергія?», розгадувати ребуси, за описом розпізнавали джерела енергії ( вправа «Розпізнай»), малювали плакати Енергія. Виконали практичну роботу - виготовлення вітряка (довели, що вітер джерело енергії). Діти працювали активно та захоплено.

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings