"Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього" - день четвертий.

11 квітня в межах проведення тижня розвитку компетентності навчання впродовж життя "Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього" в 7-Д класі Лавренюк Максим провів урок з фізичної культури з вивченням будови та анатомії тіла людини, вплив фізичних навантажень на різні групи, м'язів. Урок був проведений на базі спортивного комплексу "Сталева воля". Діти ознайомились з фізичними вправами та зацікавились ними.

У 2-Г класі Ірина Головня провела інтегрований урок з ЯДС на тему «Вплив Сонця на явища природи». На уроці діти дізнались цікавий матеріал про Сонце. Складали загадки, сенкан про наше світило. Працювали з телурієм. Кожна група створила колаж про явища природи своєї пори року. Урок був цікавий та пізнавальний

Під час уроку предметно-мовного навчання з англійської мови проведеного Лілією Стукаленко "Видатні споруди" учні 6-Б класу представили свої міні-дослідження про відомі культурні пам'ятки, під час вікторини на платформі Quizzis визначали кращого знавця прийменників місця, у групах знаходили місцезнаходження видатних споруд на карті світу.

У 5-Б класі був проведений урок Сергієм Задачіним на тему: "Впровадження бадмінтону на уроках фізичної культури". Учні змогли вдосконалити свої уміння та навички з бадмінтону, а також позмагатися між собою.

Олексій Пламаділ та Сергій Жураковський на уроці фізичної культури учням 9-А класу провели майстер-клас з флаг футболу. Діти із задоволенням брали участь в грі. Здорові діти - наше майбутнє!

Учні 1-А класу з Альоною Матюхою та 1-Б класу з Людмилою Додою здійснили захопливу подорож, присвячену

✨Дню авіації та космонавтики✨, відвідавши Вінницький планетарій. Тут зорі стають ближчими⭐, а безмежний простір Всесвіту відкриває для нас свої таємниці✨ Під час невеличкої космічної мандрівки допитливі першачки більше дізналися про дослідження людьми зоряного неба🔭 роздивилися макети космічних апаратів📡🛰️ глобусів🌎 та дізналися більше про розвиток космонавтики👨‍🚀🧑‍🚀 Екскурсія нікого не залишила байдужими. Діти залюбки слухали розповіді та з цікавістю розглядали унікальні експонати.

Валентина Ярошевська провела урок-практикум з інтегрованого курсу "Я досліджую світ" у 3-А класі.

"Весняні зміни в житті тварин. Причинно-наслідкові зв'язки в природі. Тварини рослиноїдні, м'ясоїдні, всеїдні. Робота з інформацією природничого змісту." Учні узагальнили знання про життя тварин навесні, дослідили, як харчуються тварини різних видів, створюючи міні- проекти. У процесі гри навчилися складати ланцюги живлення тварин. Розгадували ребуси, загадували загадки, повідомляли цікаві факти про тварин.

Олена Гнатенко у 6-В класі провела урок "Життя підлітка. Систематизація знань, умінь та навичок".

Учні систематизували знання з теми, розвивали компетентність навчання впродовж життя, використовуючи діалоги.

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings