Всесвітній День Гідності !!!

21 листопада Вінницький ліцей № 20 разом з усією Україною та світом долучився до відзначення 10-ї річниці Революції Гідності.
У межах Всесвітнього Дня Гідності 2023 разом з Global Dignity Day: Ukraine , вчителька історії та правознавства Бабчинська Маргарита та учні 9-Б, 10-А класів скористалися цінними матеріалами з посібника-путівника Всесвітнім Днем Гідності.
Також були проведені вправи та активності, пов'язані з темою Доброчесності, адже 9-Б клас проходить навчання за Антикорупційним курсом від Офіс доброчесності НАЗК , тому що поняття "Гідність" та "Доброчесність" тісно переплетені. 💙💛
Літв'якова Інна та учні 4-Д класу провели виховний захід "Ми гідні бути вільними", на якому провели історичну вікторину та створили лепбук.
У 4-А класі разом з Алєксєєвою Аурікою було проведено урок "Ми вільні творити майбутнє". Під час заняття учні обговорили поняття гідність та свобода, обміркували, чому сьогодні ці слова набули нового значення.
4-Г клас разом з класним керівником Лучковою Ларисою взяли участь в грі «Гідно - негідно», складали прислів‘я.
3-Г клас разом з Валентиною Бадзюк обговорили принципи Гідності та Свободи за круглим столом.
У 4- В та 3-В класах учителі Вовк Лариса та Компанець Олена провели уроки, на яких провели вправу асоціативний кущ «Гідність», складали вірші, прислів‘я про гідність і Україну, грали у гру «Так чи ні. Ми - Українці».
"Борімось за волю, за правду і мову..." - під таким гаслом пройшов урок Гідності у 3-А класі з Валентиною Ярошевською.
3-Д клас з Валентиною Погрибенко працювали над аплікацією «Я💛💙Україну».
Педагог-організатор Анна Чубарова на уроках історії у 6-Б, 7-Б та 7-Д класах провела бесіди до Дня гідності та свободи. Було наголошено, що цього дня українці вшановують пам'ять людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.
З нами Гідність, Свобода, Перемога! 💙💛
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings