Відеозвіти заходів тижня "Анатомія здоров'я та безпеки"

Учителька фізичної культури Єлизавета Броннікова під час проведення Тижня "Анатомія здоров'я та безпеки" запропонувала ученицям 10-А, 10-Б та 11-А взяти участь у челенджі "Спортивна Україна". Дівчата залюбки підтримали ініціативу учительки, адже така форма співпраці як Challenge залишається популярною серед учнівської молоді. Нагадаємо, що челендж - жанр інтернет-роликів, в яких учасник виконує завдання на відеокамеру і розміщує його в мережі, а потім пропонує повторити завдання своїм знайомим. Саме слово Challenge зазвичай перекладається як «виклик» у контексті словосполучення «кинути виклик».

Переглянути відеозвіт "Спортивна Україна"

Учителька фізичної культури Вікторія Шірпал у рамках Тижня розвитку інноваційної компетентності школярів "АНАТОМІЯ ЗДОРОВ'Я та БЕЗПЕКИ" провела ранкову раханку у виконанні учнів 2-х класів. Чи сподобалося учням? Відповідь можна переглянути на відео.

Переглянути руханку "У здоровому тілі - здоровий дух"

Учителька фізичної культури Інна Шаповал-Апостол до Тижня розвитку інноваційної компетентності "Анатомія здоров'я та безпеки" організувала змагання для учнів 8-х класів "10 кроків до Перемоги". У підсумку, виконавши всі 10 кроків в категорії "Strongman", маємо переможців:
- 8-Б Малашій М. та Заєць М.;
- 8-В Шаталюк О. та Щербакова Д.;
- 8-Г Човган Д. та Шевчук Ю.
А звання "Найспортивніший клас" перемогу здобув класний колектив 8-В з результатом: 47 кроків! Вітаємо учасників та переможців!
Переглянути відеозвіт "10 кроків до Перемоги"
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings