Тиждень розвитку компетентностей в галузі природничих наук, день 3.

У межах проведення тижня розвитку природничих компетентностей, техніки та технологій в 11-Б класі Світлана Парамзіна провела Workshop "Малювання 3D-ручкою "З любов'ю до України"". Під час заходу учні висловлювали думки, з якими символами в них асоціюється любов до України та за допомогою 3D - малювання створили візуалізацію своїх думок.
У 7-А класі Наталя Юрченко провела STEM-урок "Застосування засобів геометрії для підвищення енергоефективності будинків". Учні поєднували свої знання із геометрії, побудовою геометричнх фігур (трикутників) та визначенням їх параметрів за заданими даними та енегоефективністю покрівель, розглянули, які є засоби, що надають енергіію в будинку.
Людмила Рознюк у 5 - Д класі провела урок математики "Середнє арифметичне. Розраховуємо час. Годинник". Учні дослідили, що на виконання домашніх завдань вони витрачають від 20 хв до 2 год. Діти познайомились з різними видами годинників та мали змогу обрати для себе "кольоровий" годинник.
У 9-А класі Лариса Кукса провела майстер-клас з елементами STEM-технологій «Реактивний рух своїми руками». Учні вдало та результативно застосували свої знання, які отримали напередодні на уроці фізики з теми "Реактивний рух. Фізичні основи ракетної техніки." Учні чудово впоралися із завданням, виготовили "реактивний автомобіль", перевірили на практиці закон збереження імпульсу та провели змагання і вияснили, чий автомобіль швидше рухається.
Спортивний захід провів Олексій Пламаділ "У здоровому тілі- здоровий дух". Учні 3-Д класу показали, що при виконанні фізичних вправ вони можуть виконувати будь-які фізичні навантаження.
Бінарний урок англійської мови та предмету «Я досліджую світ» вчительок Альони Матюхи та Світлани Шевченко «Create Our Planet by Ourselves" був спрямований на формування екологічної грамотності та свідомості. Здобувачі освіти вивчили девіз переробки матеріалів англійською, співали англійську пісню про значення сортування сміття, створили колективну розмальовку «Бережімо Землю». Презентували власні проєкти "Збережімо планету чистою!» Учительки використали елементи STEM- технологій : діти виготовили модельки Землі для спільного колажу; потім кожен для себе створив магнітик « За здорове життя!», використавши магнітний папір.
Екосвідомість здобувача освіти - запорука здорового життя надалі. У 3-Б класі відбувся урок з Марією Дерегуз на тему "A Sound Mind in a Sound Body". На уроці обговорювали здоровий спосіб життя та здорові звички. Дізналися більше про українських спортсменів. Розповідали про різні види спорту, використовуючи дієслова "do" "go" "play". Діти весело виконали танцювальну розминку й показали свої спортивні вміння.
Математично-спортивний квест "Весело граємо - математику вивчаємо" провели Алла Мамчур й Альона Матюха у 4-Г класі. Математично-спортивний квест "Весело граємо - математику вивчаємо" провели Алла Мамчур і Альона Матюха в 4-Г класі. Учні отримали масу позитивних вражень, активно та пізнавально закріплювали знання з математики засобами фізкультури.
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings