Тиждень розвитку громадянської та соціальної компетентності «Моя Україна - героїв країна» День 3.

У рамках тижня розвитку громадянської і соціальної компетентності фахівчині психологічної служби ліцею Ірина Дремко та Світлана Сокор провели соціально - емоційне коло «Україна в кожному серці» для учнів та учениць 7-х класів. Під час вправи діти усвідомили цінності громадянського суспільства.
Пилявець Катерина провела бібліо-інформ «Квітка Україна - для мене ти єдина». Учасниками стали учні 4-Д класу. Учні поринули в історію нашого минулого - боротьбу українського народу за соборність своїх земель. З великим задоволенням відповідали на запитання, пригадали прислів'я про Батьківщину, розв'язували кросворди та переглянули відеопрезентацію.
Тетяна Павлюк провела захопливе навчання для юних патріотів 1-В класу «Соборна Україна»: створення ланцюжка побажань для України, тематичне списування, зашифровані прислів'я, розгадування кросворда.
Навчально-методична лабораторія "Inspiration Club" Вінницького державного педагогічного університету імені М.Коцюбинського.
провели для старшокласників майстер-класи.
Навіть тривога не завадила провести змістовний та цікавий захід. Учні 11 класів із захопленням взяли участь у дидактичній грі "Історичне лото (1985-2004 р.р.)", яке пройшло у сховищі закладу.
Учні 10-х класів помандрували Україною в інноваційній грі Travel-квест «Країна - U». Учасники гри поглибити свої знання про Україну з історії, географії, культури, економіки, спорту та розвивали громадянські та соціальні компетентності. Старшокласники грали та навчались одночасно.
Під час майстер-класів панувала атмосфера здорового змагання, яке змушувала старшокласників мобілізувати всі свої знання, добирати відповідне, зіставляти та оцінювати історичні факти та події. Майстер-класи пройшли з користю для кожного.
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings