Тиждень розвитку громадянської та соціальної компетентності «Моя Україна - героїв країна» День 1.

У Вінницькому ліцеї №20 розпочався тиждень розвитку громадянської та соціальної компетентності «Моя Україна - героїв країна».
Розпочав тиждень марафон «Оберіг для солдата», у якому взяли участь учні нашого ліцею. Обереги - наші прадавні добрі символи-захисники, знаки віри у вище заступництво. Саме тому діти вирішили передати частинку своєї турботи тим, кому це необхідно. Усі обереги, створені дітьми власноруч та з любов'ю, будуть відправлені нашим захисникам аби огорнути їх теплом дитячих сердець.
Учні закладу взяли участь у відеочеленджі "Що для мене Україна", який організувала Ганна Чубарова Кожен хотів висловити почуття любові до своєї рідної країни.
Маргарита Бабчинська є автором історичного календаря, який можна побачити у стінах нашого ліцею. У ньому ви знайдете події, які відбулися в історії нашої держави саме в цей день.
У світ правознавста учні 9-А класу вирушили з Юрієм Головатюком. На уроці вони розглядали тему «Особливості додержання прав і свобод людини і громадянина, прав і законних інтересів юридичних осіб в умовах правового режиму надзвичайного або воєнного стану». Здобувачі освіти мали можливість проаналізувати окремі статті Конституції України, розв'язували правові ситуації із застосуванням знань із тем розділу, познайомились із правовим режимом надзвичайного та воєнного стану, порядком його введення та припинення, особливостями додержання прав і свобод людини і громадянина в умовах режиму надзвичайного або воєнного стану.
Загадкову мандрівку містами України здійснили учні 7-Б класу та Ірина Герасимович на годині спілкування «Єдина країна - єдиний народ». В ігровій формі діти дізналися багато цікавих фактів про українські міста. Своєю мандрівкою вони об'єднали Україну від заходу до сходу і в котре впевнилися у неповторності своєї Батьківщини.
На тему соборності України сьогодні спілкувались й учні 3-А класу на годині спілкування "Україна- соборна держава", яку для них провела Ауріка Алєксєєва. Діти обговорили поняття "соборність", дізналися нові цікаві факти про свою державу, грали у вікторину "Що я знаю про свою країну" з використанням цеглинок лего та визначили, яке значення для них має їхня держава.
Ганна Чубарова для учнів 6-Д класу провела квест єдності "Україна понад усе". Учні та учениці мали можливість працювати у злагодженій команді, перевірити свої інтелектуальні здібності та розширили знання про Україну як незалежну, суверену та єдину державу.
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings