Регіональний раунд Міжнародної економічної олімпіади

09.04.232 Вінницький ліцей N 20 приймав учасників регіонального раунду Міжнародної Економічної Олімпіади!
Участь в подібних заходах - справа благородна. І мова йде не тільки про перемоги. Олімпіада - це не тих дві години рішення завдань, це і час, і сили, витрачені на підготовку. Це знання своїх сильних і слабких сторін, це прагнення рухатися вперед і прагнення перемагати.
Цього річ BFMC у партнерстві з EFI проводять вперше в Україні Міжнародну Економічну Олімпіаду від чеського Institute of Economic Education.
З 08 по 09 квітня 2023 року відбувся регіональний етап Економічної Олімпіади. Партнерами регіонального раунду Економічної Олімпіади стали Economic Fundamentals Initiative, Київська Школа Економіки, Університет Короля Данила та Вінницький ліцей N20
Надзвичайно приємно було 9 квітня зустрічати у закладі переможців попереднього етапу Економічної Олімпіади з різних куточків центрального регіону України. Це було змагання з економічного мислення між учнями 10-11 класів, метою якого є зацікавити підлітків вивченням економіки і виміряти їхній рівень економічної грамотності.
Бажаємо кожному потрапити до національного етапу Економічної Олімпіади, який будуть представляти 50 найкращих учасників!
Пишаємося учнями нашого закладу, які гідно представляли ліцей і наше місто: Козаченко Денис, Шубіна Дар'я (10-А клас), Дремко Ірина, Щербацька Анастасія (10-Б клас), Фурман Дмитро (11-А клас), Іваніна Анастасія (11-Б клас), (керівник команди Братко В.В.). Дякуємо вам за волю до перемоги, за віру в успіх! Адже, беручи участь у такому складному змаганні, неможливо не довіряти собі і сумніватися в результаті. Дуже хочеться побачити на національному етапі учнів Вінницького ліцею № 20 серед представників більше 17 країн світу!
Висловлюємо щиру вдячність @bfmc.ua за співпрацю!
Бажаємо всім учасникам успіху та гарних результатів!!!
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings