«РЕФОРМА ОСВІТИ ОЧИМА ДІТЕЙ»

Якою має бути НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА? Як зробити школу такою, щоб в ній було комфортно всім учасникам навчального процесу? Як зробити освіту в Україні якісною? Відповідь на ці та інші питання знають учні, як головні споживачі освітніх послуг.
10 грудня 2019 року команда Управління Державної служби якості освіти у Вінницькій області провела зустріч з лідерами учнівського самоврядування шкіл міста Вінниці на тему: «РЕФОРМА ОСВІТИ ОЧИМА ДІТЕЙ». Розкрили суть нової української школи, розповіли про позитивні зміни, що відбуваються в системі освіти, та проблеми, які ще потрібно вирішити.
Володимир Малінін розповів учням про нову Державну службу якості освіти - державний орган, який підтримуватиме та допомагатиме школам у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти, презентувавши методичні рекомендації створені на допомогу школам - Абетку для директора.
Президенти шкіл презентували свої навчальні заклади, брали активну участь в обговоренні теми реформи освіти та висловили своє бачення, якою вони бачать свою ідеальну школу. Адже наша спільна головна мета - створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме не лише знання, а й вміння застосувати їх у житті.
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings