Практикум «Від витоків до вершин педагогіки»

4 квітня відбувся практикум для вчителів-початківців «Від витоків до вершин педагогіки» (спільний захід із працівниками бібліотеки-філії № 16 ВМ ЦБС). Працювали дві групи: досвідчені наставники (Ірина Дремко, Оксана Трач , Олексій Сергєєв, Ірина Слободянюк) та енергійні педагоги-початківці (Вікторія Климчук, Віталій Кандаєв, Максим Лавренюк, Анастасія Обертинська, Валентина Марчук, Юлія Варваріна, Тетяна Марцинюк) . Провела захід керівник педагогічної інтернатури Світлана Шевченко, за підтримки заступників Алли Мазарчук та Катерини Гаврилюк.

Завідувачка бібліотеки-філії № 16 Світлана Титаренко та бібліотекарка першої категорії Марія Присяжна підготували екскурс в історію педагогіки про Софію Русову, презентували літературу стосовно роботи з дітьми з особливими потребами, брали участь у дискусії.

Відбувся обмін досвідом між початківцями та наставниками стосовно особливостей інклюзивного навчання. Педагоги шукали ресурси для підтримки емоційного балансу, створювали власний вірш за визначеними римами. У співпраці та співтворчості - наша сила !

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings