Позакласний захід "Планета толерантності: мистецтво жити гідно"

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності у бібліотеці Вінницький ліцей №20 було проведено захід "Планета толерантності: мистецтво жити гідно" для учнів 4-Г класу. Основні поняття, які розглядалися під час спілкування, - це уміня творити добро, співчувати, бути порядними і ввічливими, вміти поважати інших.
Спершу грали у вікторину "Толерантна людина - це...", на якій учні обговорювали питання про те, якими особистими якостями повинна володіти толерантна людина, також знайомились з видами толерантності та спробували відгадати, які з них ми бачили в улюблених мультфільмах. Діти з радістю відгадували та жваво обговорювали вчинки екранізованих героїв.
Учні також активно включились у гру "Труднощі" - було запропоновано подумати з я кими труднощами у школі може зіткнутися Іринка на інвалідному візку, або Валентина, у якої проблеми з слухом, або Марічка, у якої проблеми з мовленням, або Стефанія, у якої проблеми з зором. Було надзвичайно приємно слухати розповіді та міркування наших ліцеїстів.
На останок учасники підняли собі настрій руханкою "Молекули. Атоми", яка покликана розвивати почуття єдності, комунікативну компетентність учнів та вміння працювати в тимчасових командах.
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings