Обласний конкурс «Людина року-2019»

Ми пишаємося своїм керівником Слушним О. М. і хочемо встелити його Зоряний Олімп шквалом компліментів, непідкупно щирих і цілком заслужених! Тому що, наш директор, в черговий раз довів, який він професіонал у галузі освіти, гарний господар та чудовий адміністратор.
27 лютого 2020 р. відбулася урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «Людина року-2019» за найбільш вагомі здобутки, професійні досягнення в управлінській, економічній, соціальній, культурній, науковій та громадсько-політичній діяльності та визначні особисті заслуги.
З семи номінантів «Діяч освіти та науки року» перемогли вчителька географії комунального закладу «Якушинецький ліцей» Галина Заболотна та директор КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №20 Вінницької міської ради» Олег Слушний.
Участь у його проведенні взяли заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк, голова облдержадміністрації Владислав Скальський, громадські діячі, державні службовці, депутати, діячі культури, мистецтва, освіти та науки, журналісти, медики, аграрії, працівники промислової, соціальної, комунальної, туристичної та торговельної сфери, ресторатори, фінансисти, правовики, меценати й благодійники, захисники України та волонтери, спортсмени, дизайнери й обдаровані люди.
Загалом понад 100 вінничан були представлені в 33 номінаціях на обрання переможцями обласного конкурсу «Людина року-2019».

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings