"Метал-сталева міць укнаїнського народу"

У межах тижня розвитку мовної компетентності через здатність спілкуватися іноземною мовою «Study Nature, love Nature, stay close to Nature" у 3-Д класі відбувся урок-екскурсія територією школи на тему: "Весняні ознаки. Різноманітність рослин. Умови росту та догляду за рослинами. Робота із програмою Plantnet". Учні спостерігали за власним мінігородом, досліджували вплив умов на розвиток рослин, вчились розпізнавати назву рослин за допомогою програми Plantnet.
Світлана Місяць у 8-В класі провела урок географії "Механічний рух населення в Україні і світі. Українська діаспора." На уроці здобувачі освіти поглибили знання про міграції, їх види і причини, особливості міграційних процесів в Україні під час війни. Учні підготували цікавий матеріал про роль української діаспори в підтримці українців в цей складний період.
Для учнів 6-А та 6-Д класів Ганна Чубарова та Олексій Сергєєв провели інтегрований екологічний квест "Save nature". Школярі переконалися, що кожен може допомогти зберегти довкілля та бути дружнім до природи.
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings