«Інновації – це повітря в якому розправляє крила творчість» - день IV.

У межах тижня розвитку інноваційної компетентності «Інновації – це повітря в якому розправляє крила творчість» учні 4-Б класу та Ганна Кльофас на уроці «Складні механізми. Хімічний елемент Аргон» повторили прості механізми, винайдені людиною. Розглядали знаряддя праці і пристосувань, які здавна використовували для обробітку землі, вирощування та збирання врожаю, аналізуючи простий механізм, який лежить у основі їх виготовлення. Розбирались з сукупністю простих механізмів в сільськогосподарських машинах. Діти обговорювали важливість професій пов’язаних з сільськогосподарською діяльністю. Дізнались про винаходи Руба Голтберга, зокрема «автоматична серветка». Виготовили найпростіший маніпулятор.

Учні 3-В класу на уроці ЯДС, подорожували Україною, познайомилися з містом Харків та дізналися про його таємниці. Діти розв'язували ребуси, аналізували різноманітні медіатексти, складали план віртуальної екскурсії, розгадували ілюзію будинку-стіни та з використанням конструктора моделювали свої незвичні будинки.

Щоб привернути увагу учнів початкової школи до екологічних проблем, розвинути почуття відповідальності за майбутнє планети, розширити уявлення учнів про те, що Земля - це спільний дім учителькою Людмилою Мірчук було проведено у 1- В класі ранкову зустріч " Я і моя Земля"

Під час заняття на було проведено вікторину "Що ми знаємо про нашу планету?", дидактичну гру "Планета сумує - планета радіє". Діти провели екологічне дослідження, розв’язали задачі екологічного змісту. Учні міркували та дійшли висновку, що Земля – наш спільний дім, який потрібно оберігати і кожен із нас повинен турбуватися про неї.

Учні 3-Г класу на уроці ЯДС "Як синоптики визначають погоду. Моделювання флюгера" дізнались, які прилади дозволяють метеорологам знімати показники погоди, в яких регіонах України є метеорологічні станції. Здійснили віртуальну екскурсію на метеорологічну станцію на Херсонщині та створили власну модель флюгера

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings