«Інновації – це повітря, у якому розправляє крила творчість» - день ІІ.

У межах проведення тижденя розвитку інноваційної компетентності «Інновації – це повітря, у якому розправляє крила творчість» у 2-Б класі було проведено урок української мови на тему "Розповідь з елементами опису "Першоцвіти". Під час уроку інтелектики разом з Тетяною Гусак обговорили важливість збереження першоцвітів, самостійно склали твір про пролісок, виготовили підсніжники в техніці пластилінографії. Діти познайомилися з можливостями ШІ: склали казку "Пригоди Підсніжника та Проліска у Чарівному Лісі", згенерували зображення першоцвітів та обговорили чи зможе ШІ замінити людину.

Учні 4-Б класу почали квітневий ранок черговою ранковою зустріччю. Впродовж квітня класний колектив вивчає розмаїття квітів. Новизною сьогодні стало, що символ Голодомору - надзвичайно тендітна квіточка, яка має однакову назву на усіх мовах світу. Захопившись магією ніжності та чарівності - створили галерею власного сприйняття рослини за допомогою нетрадиційної техніки малювання.

У 4-А класі Оксана Трач провела урок "Let's welcome the holidays!". На уроці учні закріплювали знання з теми, грали в ігри, співали, виконували різні завдання та складали діалоги.

У 4-Д класі відбувся пізнавальний урок з ЯДС, на якому учні мали можливість дізнатись про відновлювальні та невідновлювальні джерела енергії, працювали із колекціями корисних копалин, обговорили важливість збереження природних ресурсів.

У 9-В відбувся урок географії на тему: "Міжнародний туризм. Основні туристичні регіони світу. Країни з найбільшою кількістю об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО" Здобувачі освіти здійснили захопливу мандрівку материками і країнами світу та створили власний випуск програми "Світ навиворіт". Подорожували лісами Амазонії та Бразилії в Південній Америці, країнами Європи і Азії. Не оминули Африку і Північну Америку. Урок пройшов цікаво і пізнавально.

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings