ІІІ день тижня англійської мови "Cultural Diversity "

15.11.23 учні 8-В класу разом з Тетяною Джулай цікаво провели час на уроці "Life of British schoolchildren" і дізналися багато нового про життя школярів у Великобританії. Також мали можливісь порівняти шкільне життя в Україні та Великобританії.
Світлана Шевченко з 3-Б класом поринули в неймовірний квітковий світ України на позакласному заході «А Flower is a Smile". Захід був присвячений Всесвітньому дню доброти. Вивчили англійські назви квітів, розповідали про себе та про квіткові вподобання, грали в ігри в колі. Здобувачі освіти презентували результати проєкту: подарувати квіти рідним або друзям. Цінними є щасливі посмішки людей, які мали такий знак уваги - гарні квіти.
Жовто-блакитні паперові журавлики, які отримали всі учасники свята, символізували прагнення до миру та добро.
Сьогодні учні 6-А класу мандрували Шотландією разом з Віолеттою Суліменко. На уроці англійської мови "The best Scotland Adventures" діти ознайомилися з новою лексикою до теми та активізували її вживання в мовленні. Залюбки практикували у читанні тексту з метою отримання загального уявлення про країну, мову якої вони вивчають. Після перегляду відео «Top 10 Places To Visit In Scotland" та складання тематичних пазлів, одразу захотілося побувати у надзвичайних місцях.
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings