День Європи - символ миру та єдності на європейському континенті.

День Європи відзначається 9 травня в Україні, Європейському Союзі та інших країнах як символ миру та єдності на європейському континенті.

Альона Матюха провела для учнів 1-А класу віртуальну подорож «Мандрівка Європою». Першокласники познайомились з історією створення Євросоюзу, його символікою. Учні виготовили прапорці - символи Європейського Союзу і України. У цей день ми шануємо наші спільні цінності, історію та, що найголовніше – наше спільне майбутнє!

У 2-Б і 2-Д класі була проведена віртуальна подорож « Відкрий Європу для себе». Учні дізналися, які країни входять до ЄС, набули знань про історію створення Євросоюзу, ознайомились з цікавими фактами і особливостями країн ЄС. Діти переглянули пізнавальне відео про європейські держави, відповідали на запитання вікторини, виготовили прапорець - символ Європейського Союзу і України.

Таїса Гура для учнів 5-Б класу провела інтерактивну гру "Європейські рекорди України". Ліцеїсти дізналися про гармонійні зв'язки України та Європи, "відвідали" географічні та просторові об'єкти України, що є своєрідними рекордами Європи.

Людмила Сольська у 6-Б класі провела бесіду "Поважаю європейські цінності - будую сучасну Україну!" Діти виконували інтерактивні вправи "Чи знаєш ти свою Україну?", "Чоловік-жінка", знайомилися із символами Європейського союзу та висловлювали свої думки про переваги вступу України у ЄС.

Для учнів 7-Д класу Анна Чубарова провела пізнавальну вікторину "Європейська Україна". У цікавій формі діти ознайомились з країнами Європи, у тому числі і з найбільшою європейською державою - Україною та її досягненнями

Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings