Чудове завершення тижневика інформаційно-комунікаційної компетентності «Навчаюсь всюди і завжди!»

От і завершився тижневик, присвячений розвитку інформаційно-комунікаційної компетентності під гаслом «Навчаюсь всюди і завжди!». Тиждень був насичений цікавими заходами, уроками, майстер-класами та дослідженнями. Учні та учителі отримали цікавий досвід та справді довели, що отримувати знання можна будь-де та при будь-яких обставинах.
Сьогодні у стінах ліцею в 1-А класі відбувся бінарний урок ЯДС та англійської мови. Учителі Галина Шарапова та Лариса Редчук поглиблювали знання школярів про чинники здоров'я; формували уявлення про здоровий спосіб життя; з'ясували значення міцного здоров'я у житті людини; формували мотивацію на збереження і зміцнення здоров'я та активний спосіб життя; активізували вивчений лексико-граматичний матеріал по темі: «Фрути. Овочі. Кольори".
Учителі інформатики Світлана Парамзіна та Лариса Кукса провели у 11-Б класі інтерактивну гру «Що я знаю про Інтернет?» під гаслом «Разом до кращого Інтернету». Мандруючи лабіринтами Інтернету, учні перевірити свої знання про основні правила комунікації та безпечне перебування в онлайн-просторі. Керуючи літаком у World Wide Web, вправно обійшли всі небезпеки. У ході дискусії вияснили, чим є Інтернет для кожного з них та дослідили позитивні і негативні наслідки онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.
У 7-Б класі відбувся захід "На шляху до безпечного інтернету". У рамках заходу учні грали гру «Подорож безпечною Мережею», пройшли жартівливий тест на виявлення комп'ютерної залежності, а також виконували вправу "Хто надіслав тобі листа?". У підсумку заходу склали правила користування соціальними мережами. Проведений захід сприяв розширенню знань про небезпеки які існують в Інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання.
Працюємо на користь майбутнього покоління! Далі буде...
Accessibility menu
Contrast settings
Rozmiar czcionki
Letter spacing
Line height
Obrazki
Font
Reset the settings